Vyber auto

Alfa Romeo Spider 3.2 JTS V6 24V Chiptuning

Teraz s novým softvérom

pedal tuning | 169,00 € s DPH

Náš PedalBox s jeho viacprocesorovým systémom poskytuje výrazne lepšiu reakciu na plyn.
Od športového po ekonomický - je to vo vašej ruke - stlačením tlačidla!


Športová reakcia plynu

S PedalBoxom môžete ovládať plynový pedál oveľa lepšie. Reakcia motora sa vyvíja oveľa dynamickejšie - rovnako ako pri dávkovaní!

Multy-Processor-System

Najdôležitejšia vlastnosť pre vašu bezpečnosť. Naši inžinieri vyvinuli dômyselný kontrolný mechanizmus, ktorého logika zaisťuje vzájomnú kontrolu oboch procesorov. To znižuje riziko zlyhania 1 000-krát.

Perfektný doplnok k chiptuningu

Optimalizovaná odozva s naším PedalBoxom je perfektným doplnkom chiptuningu.

PedalBox

Dôležité informácie o vašom aute

  • Ochrana motora

    Ochrana motora | Alfa Romeo Spider 3.2 JTS V6 24V Chiptuning

    Najlepšia možná ochrana motora najvyššia bezpečnosť pre vaše auto

    Softvér prispôsobený vášmu automobilu je základom solídneho a bezpečného chiptuningu. S modernými takzvanými digitálnymi prídavnými riadiacimi jednotkami (PowerBox od CPA) už nie sú konflikty medzi bezpečnosťou, ochranou životného prostredia a zvyšovaním výkonu.

    Hlavnou úlohou bezpečného chiptuningu je využitie existujúcich energetických rezerv, aby nedochádzalo k ďalšiemu opotrebovaniu. Systém bezpečného motora PowerBoxu navyše včas zistí tepelné preťaženie a dynamicky reguluje zvýšenie výkonu.

Dôvody pre výber CPA.

Naše 4-kolesové dyno

Na našich vozidlách typu dyno s pohonom predných kolies, pohonom zadných kolies a pohonom všetkých kolies je možné merať krútiaci moment až do 1 100 Nm.

Pri našich skúškach sa vždy spoliehame na rozsiahle dyno skúšky vrátane merania výfukových plynov a testovania pracovných teplôt rôznych častí motora. Používame sadu externých snímačov teploty, ktoré kontrolujú a zaznamenávajú dôležité prevádzkové teploty rôznych častí motora s ladením aj bez ladenia. U nových motorov sa intenzívne skúšky vykonávajú vždy pri plnom zaťažení a s maximálnym zvýšením výkonu.

Aktivujte silu svojho auta: Vyber auto

Nemecké inžinierstvo

My, riadiaci a vývojový tím spoločnosti CPA, už mnoho rokov vyvíjame a navrhujeme rôzne softvérové a technické produkty. Teraz sme všetky tieto know-how a všetky naše skúsenosti zabalili do PowerBoxu a PedalBoxu. Nenechávame nič na náhode.

Spoliehame sa na skúsených a ocenených inžinierov z oblasti Stuttgartu.

Radosť z jazdy a ochrana životného prostredia

Zvýšenie výkonu a ochrana životného prostredia už nie sú nevyhnutne v rozpore s chiptuningom CPA Performance. Ak sa krútiaci moment počas optimalizácie výkonu zvýši, pri nízkych otáčkach sa dá dosiahnuť viac posuvu ako predtým. To vedie k čiastočne enormnej úspore paliva.

Desaťročia závodných skúseností

Nielen náš vývojový tím má dlhoročné pretekárske skúsenosti, ale aj naše vedenie má veľa skúseností.

V CPA Chiptuning sa usilujeme o mimoriadny výkon! Je to požiadavka aj motivácia - pre našu spoločnosť a naše výrobky. Vedenie a vývojový tím v CPA Chiptuning sa môže obzrieť za viac ako 40 ročnými závodnými skúsenosťami v motoristickom športe. Medzi ne patrili formule 2 (EC), preteky majstrovstiev sveta v motorkárskych závodoch, motokárové preteky, Supermoto a naposledy národná trieda Superbike. Tento závodný zážitok je spojený s podrobnými inžinierskymi prácami z automobilového regiónu Stuttgart. Každý deň sa vášnivo snažíme o dokonalosť. Takto vznikol náš PowerBox, do ktorého vložíme celé svoje srdce a naše odborné znalosti. Presvedčte sa sami.

O nás

Naše testy automobilov

(2) Poznámka: Vyššie uvedené údaje o výkonnosti sú dosiahnuteľné maximálne hodnoty. Skutočný výkon závisí od sériovej tolerancie jednotlivého vozidla, použitého paliva a rôznych faktorov prostredia.

(3) Povinnosť prijatia a registrácie chiptuningu v dokladoch o automobile: Viac informácií

(4) Iba pre vozidlá, ktorých ovládanie rýchlosti nie je aktivované alebo deaktivované.

(5) Vyššie uvedené zlepšenie akcelerácie z 0 na 100 km / h je maximálna dosiahnuteľná úspora, ktorá sa môže líšiť v dôsledku sériovej tolerancie jednotlivých automobilov.

(6) Rabat platí pre všetky ponúknuté produkty uvedené na našej strane okrem PowerBox Pro a PedalBox. Akcia končí po vypredaní predmetného kontingentu produktov.

Používame cookies, aby sme zaistili čo najlepší online zážitok. Ak budete pokračovať v prehliadaní stránok, súhlasíte s používaním súborov cookie.