Vyber auto

Chiptuning VW Sagitar III

Chiptuning VW Sagitar III – Limuzína nižšej strednej triedy. Prvá generácia je na čínskom trhu od roku 2006. Model vyrobený automobilkou FAW Volkswagen zodpovedá modelu VW Jetta. Opticky veľmi podobný model sa vyrába v Severnej Kórei. Medzičasom vznikla tretia generácia. V ponuke sú varianty s 1,2-litrovým a 1,4-litrovým, radovým štvorvalcovým motorom s výkonom 116 PS resp. 150 PS. Mimoriadna pozornosť sa v prípade tohto vozidla kladie na bezpečnosť. Výbava je taká, že pri čínskom posudzovaní podľa NCAP (jednotný európsky postup posudzovania automobilov) je možné 5-hviezdičkové hodnotenie. Okrem iného sú vo výbave adaptívne airbagy a systém núdzového brzdenia. Kto by chcel mať okrem bezpečnosti navyše aj niekoľko PS, správna voľba je chiptuning VW Sagitar III.

Zotye
Označenie auta Kapacita HP kW Nm Engine-ID
Označenie auta Kapacita HP kW Nm Engine-ID
VW Sagitar 3 200 TSI 1197 ccm 116 HP 85 kW 175 Nm
VW Sagitar 3 280 TSI 1395 ccm 150 HP 110 kW 250 Nm

Auto sa nenašlo?

Vyžiadajte si údaje k autu. Zvyčajne dostanete odpoveď v ten istý deň!

Naše testy automobilov

(6) Rabat platí pre všetky ponúknuté produkty uvedené na našej strane okrem PowerBox Pro a PedalBox. Akcia končí po vypredaní predmetného kontingentu produktov.

Používame cookies, aby sme zaistili čo najlepší online zážitok. Ak budete pokračovať v prehliadaní stránok, súhlasíte s používaním súborov cookie.