Vyber auto

Chiptuning Hyundai Elantra (MD/UD)

Chiptuning Elantra – Tento model sa vyrábal od roku 2010 do 2018. Ako limuzína a tiež kupé. Predával sa v Južnej Kórei, v USA a na Blízkom východe. V niektorých krajinách Európskej únie sa predáva pod názvom i35. Podľa americkej normy EPA bol model v roku 2011 vyhlásený za najúspornejší automobil svojej triedy. Technicky je najaktuálnejšie vybavený, už od začiatkov tejto konštrukčnej série okrem iného disponuje spätnou kamerou a Bluetooth zariadením pre hlasité telefonovanie. Okrem manuálnej 6-stupňovej prevodovky je v ponuke aj 6-stupňová automatická prevodovka. Zabudovaný má 1,6-litrový, resp. 1,8-litrový, štvorvalcový Ottov motor, Elantra vďaka nim dosahuje výkon 132 resp. 148 PS. Výkon sa dá zvýšiť vďaka chiptuningu Elantra.

Zotye
Označenie auta Kapacita HP kW Nm Engine-ID
Označenie auta Kapacita HP kW Nm Engine-ID
Hyundai Elantra MD/UD 1.6 1591 ccm 132 HP 97 kW 158 Nm
Hyundai Elantra MD/UD 1.8 1797 ccm 148 HP 109 kW 178 Nm

Auto sa nenašlo?

Vyžiadajte si údaje k autu. Zvyčajne dostanete odpoveď v ten istý deň!

Naše testy automobilov

(6) Rabat platí pre všetky ponúknuté produkty uvedené na našej strane okrem PowerBox Pro a PedalBox. Akcia končí po vypredaní predmetného kontingentu produktov.

Používame cookies, aby sme zaistili čo najlepší online zážitok. Ak budete pokračovať v prehliadaní stránok, súhlasíte s používaním súborov cookie.