Vyber auto

Chiptuning Chevrolet Trailblazer (VSS-S)

Chiptuning Chevrolet Trailblazer – Tretia generácia je výrazne menšia ako jej predchodca a patrí ku kategórii kompaktného SUV. Prvý krát bol predstavený v roku 2019 a zakladá sa na tej istej platforme ako Opel Mokka z koncernu GM. Model bol najskôr uvedený na trh v Číne. V roku 2020 bol uvedený na trh v Severnej Amerike. Zabudovaný je radový, benzínový trojvalec s turbodúchadlom, objem 1,3 litra, výkon 165 PS. K dispozícii je aj verzia s pohonom všetkých kolies. Disponuje najnovším systémom Infotainment, komunikáciu umožňuje s Apple Carplay a Android Auto. Úžasné sú asistenčné systémy. Okrem identifikátora chodcov a asistenta núdzového brzdenia disponuje tempomatom regulácie vzdialenosti. Výkon je možné zvýšiť nasadením chiptuningu Chevrolet Trailblazer.

Zotye
Označenie auta Kapacita HP kW Nm Engine-ID
Označenie auta Kapacita HP kW Nm Engine-ID
Chevrolet Trailblazer (VSS-S) 435T 1341 ccm 165 HP 121 kW 240 Nm
Chevrolet Trailblazer (VSS-S) 435T 4x4 1341 ccm 165 HP 121 kW 240 Nm

Auto sa nenašlo?

Vyžiadajte si údaje k autu. Zvyčajne dostanete odpoveď v ten istý deň!

Naše testy automobilov

(6) Rabat platí pre všetky ponúknuté produkty uvedené na našej strane okrem PowerBox Pro a PedalBox. Akcia končí po vypredaní predmetného kontingentu produktov.

Používame cookies, aby sme zaistili čo najlepší online zážitok. Ak budete pokračovať v prehliadaní stránok, súhlasíte s používaním súborov cookie.